U wilt ons sponsoren?

Leuk dat u geïnteresseerd bent in de mogelijkheden voor sponsoring van Loopfestijn Dalfsen. Iedere eerste zaterdag van September organiseert ijsclub Stokvisdennen Dalfsen het Loopfestijn Dalfsen. Inmiddels kent het Loopfestijn Dalfsen ruim 30 edities van het hardloopevent. De verschillende routes brengen de lopers door de mooie omgeving van Dalfsen en omstreken. Tijdens loopfestijn Dalfsen kunnen lopers aan verschillende afstanden deelnemen.

Het loopfestijn kent de kidsrun, 5 KM, 10 KM en de halve marathon van Dalfsen. Voorgaande edities mochten ruim 800 lopers aan de start verwelkomen. Wat het Loopfestijn Dalfsen tot een geliefde loop in de omgeving maakt.

Vanaf 2022 zal de start/­finish zich verplaatsen naar het centrum van Dalfsen (kerkplein). Dit biedt meer ruimte voor bezoekers, lokale ondernemers en horeca om het event tot een nog groter succes te maken. Dit biedt u als sponsor ook de gelegenheid om meer exposure te creëren.

In ons sponsorboekje leest u meer over de mogelijkheden voor sponsoring van het Loopfestijn Dalfsen. Wij vertellen u er graag meer over. Klik op deze link Sponsorboekje-digitaal om het sponsorboekje te downloaden.