Veel gestelde vragen

Iedereen die over de finish van het loopfestijn Dalfsen krijgt een aandenken mee naar huis.

Gooi in het start en finish gebied afval in de daarvoor bestemde en aanwezige afvalbakken.

Iedere deelnemer verklaart zich akkoord met het deelnemersvoorwaarden die staan vermeld op de website van het loopfestijn Dalfsen.

Er is geen gelegenheid om te douchen na de finish.

Er zijn drinkposten voorzien van water langs de route en na de finish is er water, sportdrank, fruit & koek.

Het goede doel dit jaar is de Stichting Vrienden van Rosengaerde

De stichting Vrienden van Rosengaerde organiseert en bekostigt al bijna 30 jaar extra activiteiten, die het leven van de cliënten van Rosengaerde veraangenamen en hun welzijn bevorderen. Denk aan leuke uitstapjes, hulpmiddelen voor cliënten en materiaal ten behoeve van activiteiten.

Bij centrum De Overkant is beperkte kleedruimte waar u zich kunt omkleden. Laat geen waardevolle spullen daar achter. De organisatie is niet aansprakelijk voor diefstal of beschadigingen.

Er zijn geen kluisjes, laat waardevolle spullen zoveel mogelijk thuis of geef ze aan iemand in bewaring

Je geeft bij de inschrijving een geldig e-mailadres door, je ontvangt dan op dat mailadres een digitale nieuwsbrief met daarin informatie over het Loopfestijn Dalfsen.

Bij de het loopfestijn Dalfsen is medische hulpverlening aanwezig. Zowel op het parcours als bij de start en in het finish gebied zijn EHBO’ers aanwezig.

Voor de 2,5 en 5 km is het nog mogelijk tot een half uur voor de start in te schrijven bij start-finish. Na inschrijven doet u in centrum De Overkant.

Parkeren kan in Dalfsen bij het gemeentehuis, de Albert Heijn, de Aldi en de Lidl. Parkeer niet langs de openbare weg parkeren, er is een wegsleep regeling van kracht. Volg altijd de aanwijzingen van de politie en parkeerwachters op.

Het parkoers is van start tot finish aangegeven met pijlen en op bepaalde plekken met lint. Verder staan er op sommige plekken seingevers. Het parkoers is per kilometer aangegeven. Is niet geheel verkeersvrij, je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen veiligheid.

Bij het loopfestijn Dalfsen is en prijzengeldschema van kracht deze staan vermeld bij de afstanden.

De organisatie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid van welke aard dan ook. U loopt op eigen risico en voor eigen verantwoordelijkheid. Wij adviseren u de deelnemersvoorwaarden te lezen voor specifieke informatie.

Bij Centrum De Overkant kunt u uw startnummer ophalen. Wanneer u binnen komt dan staat aangegeven waar u precies moet zijn.

Een hardloopevenement is niet alleen leuk voor de deelnemers maar ook voor de toeschouwers. Kom vooral kijken en moedig de lopers aan om hun doel te bereiken. Een gezellige en feestelijke sfeer kan voor de loper net het extra duwtje in de rug zijn om een mooi resultaat te behalen. Versieringen, spandoeken, muziek, en aanmoedigingen zijn van harte welkom, zorg er echter wel voor dat er op het parcours geen obstakels zijn die de lopers kunnen hinderen. Onderweg zijn diverse muzikale attracties aanwezig.

Op de start & finish locatie zijn er geen toiletboxen of plaskruizen aanwezig. Wel kan er gebruik gemaakt worden van de toiletten bij Centrum De Overkant. De toiletten vindt u meteen rechts als u naar binnen loopt.

In zalencentrum De Overkant kunt u uw startnummer ophalen,. Ook is er een beperkte kleedruimte voor dames en heren en kunt u gebruik maken van het toilet.