PLINQ-Loopfestijn schenkt Hospice Dalfsen ruim Є1000

Tijdens de jaarlijkse sponsor bijeenkomst van het PLINQ-Loopfestijn, gehouden op 7 september, kon organisator IJsclub Stokvisdennen Є1050 overhandigen aan de dames Valk en Laarman van Hospice ’t huis De Pastorie te Dalfsen.

Voorzitter Jan van Leur kon op een geslaagde 32 e editie terug kijken. In zijn dank woord bedankte hij Andre Mars die afscheid had genomen van de organisatie en kon hij Wilco Rietman en Evert Jan Hof verwelkomen als nieuwe vrijwilligers in het bestuur.

Het geldbedrag dat aan het Hospice overhandigd kon worden, is bijeen gebracht door de ruim 700 deelnemers. Van het inschrijfgeld, stort de organisatie Є0,50 van elke deelnemer naar het goede doel, diezelfde deelnemers storten elk jaar weer extra geld naar het goede doel.

Toch enigszins overdondert namen de dames Valk en Laarman de cheque in ontvangst. Ook zij kregen gesprekstijd tijdens de informele avond en konden uitleg geven over het wel en wee van het Hospiteer. Het was een duidelijk en helder verhaal, voorzitter van Leur was daar ook van onder de indruk en vermelde dat het geld op een hele goede plaats terecht gekomen is.