Plinq loopfestijn schenkt aan KIKA

Tijdens de jaarlijkse sponsor bijeenkomst kon de organisatie van het Plinq-Loopfestijn een cheque overhandiging aan twee vrijwilligers van de stichting Kika, blij verrast waren zij toen voorzitter Jan van Leur €1250 kon overhandigen in het clubhuis van IJsclub Stokvisdennen.

De heer en mevrouw Kamphof verloren hun kind aan kanker en zetten zich nu in als vrijwilliger voor genoemde stichting. Mevrouw Kamphof vertelde een indrukwekkend verhaal over wat hen overkomen was. Het geld is bij een gelopen door de lopers van de 31 e editie gelopen op jl. 1 september.

De organisatie draagt € 0,50 per deelnemer af en de deelnemers storten vrijwillig geld voor het goede doel. Elk jaar heeft het Loopfestijn een goed doel. Op dezelfde avond dankte de voorzitter alle sponsoren voor hun bijdrage aan dit evenement en moest er afscheid genomen worden van Wendy d’ Hollosy, zij was verantwoordelijk voor de inschrijvingen en het contact met de tijdswaarneming.

Voor haar wordt nog wel een opvolger(ster) gezocht. De volgende uitgave van het Loopfestijn is op zaterdag 7 september 2019.