Oproep vrijwilligers Plinq Loopfestijn Dalfsen

De coronamaatregelen worden in rap tempo afgebouwd en er mag en kan steeds meer en dus worden ook evenementen weer mogelijk. En dat betekent dat ook het Plinq Loopfestijn Dalfsen (powered by Stokvisdennen) op zaterdag 4 september 2021 mogelijk wordt! Daar zijn we heel erg blij mee!.

De organisatie van het Loopfestijn heeft afgelopen week besloten om alles op alles te zetten om het loopfestijn dit jaar wel door te kunnen laten gaan. Natuurlijk wel onder de voorwaarde dat de situatie rondom Corona zo blijft en niet weer wordt ingeperkt.

Omdat deze beslissing pas nu genomen kon worden is de voorbereidingstijd veel korter dan normaal en is het vanaf nu zaak om er volle bak voor te gaan. We kunnen daarbij wat extra hulp/handen goed gebruiken, want immers maken vele handen licht werk. We zijn op zoek naar mensen die op de dag van het loopfestijn kunnen helpen met klusjes op en rond het parcours of als verkeersregelaar, maar ook mensen die in de voorbereiding een taak of klus op zich kunnen nemen. Voor elk wat wils!

Vind je het leuk om je steentje bij te dragen aan het Loopfestijn? meld je dan aan als vrijwilliger via info@loopfestijndalfsen.nl of info@stokvisdennen.nl

Met vriendelijke groet,

De organisatie