Individuele editie op nieuw parcours

Ieder jaar organiseren we op de eerste zaterdag van september het Loopfestijn Dalfsen. Na een jaar van afwezigheid hopen we dat we het Loopfestijn Dalfsen opnieuw kunnen organiseren op zaterdag 4 september 2021.

Het parcours van het Loopfestijn wordt vernieuwd en om alvast de nieuwe routes van de verschillende afstanden te verkennen organiseren we in mei een individuele editie. Vanaf 13 mei t/m 16 mei mag iedereen op een zelfgekozen tijdstip tussen zonsopgang en zonsondergang een 1 km (kids-run), 2,5 km, 5 of 10 km lopen. De 4 nieuwe routes zijn dan, net als andere jaren, met pijlen uitgezet zodat je niet hoeft te zoeken.

De routes gaan over de openbare weg, fiets- en voetpaden die NIET zijn afgesloten voor andere weggebruikers. Tijdens de “wedstrijd” is er dus geen alleenrecht op het parcours en kun je op het parcours ook andere verkeersdeelnemers tegenkomen. De routes starten allemaal bij het clubgebouw van de Stokvisdennen.

De individuele editie is gratis. Inschrijven is ook niet nodig. Om toch iets van een wedstrijdelement te krijgen, kun je het volgende doen: Registreer je run met je sporthorloge, hardloopapp op je smartphone en deel je prestatie met een foto op Instagram of Facebook met de tag #loopfestijn of #stokvisdennen.

Onder de leukste foto’s wordt een leuke prijs verloot.

Hieronder de routes via afstandmeten.nl

1 km
2,5 km (voor de 5 km loopt je deze 2 keer)
10 km

Je kunt mee doen via Strava door lid te worden van onze club via deze link https://strava.app.link/qdunuMXj9fb